poster

Jacuzzi Express

Hot Tub Time Machine (2010)

Redatelj: Steve Pink
CineStar Fantasy | utorak | 20:30

Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(36 glasova)

SADRžAJ

Vremenski stroj u obliku jacuzzija prebaci skupinu sredovječnih prijatelja koji se dosađuju u životu u njihovu mladost, točnije u godinu 1986.
Jacuzzi express prati skupinu najboljih prijatelja kojima su dosadili njihovi životi: Adama (John Cusack) napustila je djevojka; Lou (Rob Corddry) guru je za zabave koji ne može pronaći zabavu; Nicku (Craig Robson) supruga nadgleda svaki pokret; a videoigrama opsjednut Jacob (Clark Duke) ne želi izaći iz svog podruma. Nakon lude noći opijanja u jacuzziju skijaškog centra, muškarci se mamurni bude u 1986. Ovo im je prilika da srede prošlost i promijene budućnost – jedan će pronaći novu ljubav, jedan će se naučiti postaviti pred ženama, jedan će pronaći svoju magiju, a jedan će se uvjeriti da još postoji!

Fotografije

Jacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi ExpressJacuzzi Express

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.