poster

Američka divlja granica: Izloženost na sjeveru

America's Wild Border: Northern Exposure (2020)

Redatelj: Jeff Morales
Viasat Nature | nedjelja | 20:00

Ocjena: 7.3/10

SADRžAJ

Američka sjeverna granica s Kanadom odlikuje se velikom raznolikošću staništa i klimatskih ekstrema. Čak i kada nema fizičke granice, ona politička stvara brojne probleme stanovnicima divljine.

Scenarist:
Pripovjedač: Michael Kopsa
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Američka divlja granica: Izloženost na sjeveruBlue AntBlue AntBlue AntBlue Ant

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Divlja Šri Lanka: Kraljevstvo leoparda (2018)

    image
    U ovom vam filmu predstavljamo divljinu Šri Lanke. Leopardi, šakali i krokodili vrhunski su grabežljivci, no ondje žive i neka od najrjeđih stvorenja na Zemlji,...
  • San (2014)

    image
    El somni (San) je izuzetan film u režiji Franca Aleua, koji prikazuje kreativni proces više od 40 međunarodnih umjetnika koji su sudjelovali na večeri koja je...
  • BBB (1998)

    image
    Putovanje zagrebačkih nogometnih navijača Bad Blue Boysa na utakmicu u Split i njihova razmišljanja o najvažnijim događajima iz povijesti skupine klupskih navijača.
  • Izvanzemaljci - Novi pogled (2016)

    image
    Profesor Martin Rees promatra znanost iza moderne potrage za vanzemaljskim životom i iznosi teoriju da trebamo tražiti strojeve, a ne organska bića.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.