SADRžAJ

Nacisti su ih stvorili. Ništa ih ne može obuzdati. Saveznici imaju samo jednu priliku da ih zaustave. Grupa saveznika uvlači se među naciste ne bi li uništili njihovo najsmrtonosnije oružje - ogromnog nacističkog supervojnika.
Do koje bi mjere Sile osovine otišle da bi pobijedile u ratu? U posljednjim danima Drugog svjetskog rata Nijemci koji gube su očajni. U nadi da preokrene ishod rata, nacistički znanstvenik, profesor Ullman uspije stvoriti ultimativnog vojnika kojega ne mogu ubiti ni meci ni granate. Zapovjednik Malloy osobno izabire skupinu američkih vojnika, hrabrih izroda čija je misija uvući se među naciste i uništiti tvrđavu u kojoj je stvoren supervojnik - čudovište. Uskoro se suočavaju s bijesom snažnih i neobuzdanih Paklenih komandosa.

Fotografije

Nacistički supervojnikNacistički supervojnikNacistički supervojnikNacistički supervojnikNacistički supervojnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojice zombija (2017)

    image
    Tajanstveni virus je ubio milijarde, a mnoge pretvorio u krvožedne zombije. Nemoćna zaustaviti virus, vlada razvija video igru „Dead Trigger" koja zrcali...
  • Doom (2005)

    image
    U nedalekoj budućnosti, ljudi su uspješno kolonizirali Mars, koji su onda i počeli istraživati. U jednoj stanici, beskrupulozni znanstvenici vrše potencijalno...
  • Tajno područje (2018)

    image
    Elitna vojna postrojba nailazi na natprirodno biće te je prisiljena boriti se protiv vojske iz drugoga svijeta.
  • Peripheral (2018)

    image
    A young novelist faces off against sinister artificial intelligence software.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.