poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

Spielshow | Kroatien

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

SAISON: 5

FOLGE: 8

INHALT

Pobjeda u sedmoj emisiji pripala je Goranovcima! Bratska borba gotovo je izjednačena. I u osmoj emisiji bit će i teških i laganih pitanja, slavnih hitova i puno zabave. Kome će sreća biti naklonjena ovaj put? Jesu li znali kako je bilo ime gosponu Fuliru? Kako se zvala prva hrvatska sapunica? Što je clojek, a što intramenje? Koliko se klubova natječe u prvoj nogometnoj ligi? Koja je naša književnica napisala "Frida ili o boli" i "Kao da me nema"?
Osvježite i vi svoje znanje, pjevajte i zabavite se. Provedite veselu nedjelju s Mirkom Fodorom, braćom Navojec i njihovim sjajnim suigračima. U Goranovom timu igraju - pjevač Ivan Jelić, glumica Amanda Prenkaj, glazbenik Hrvoje Rupčić. U Bojanovom - glumci Mateo Videk i Filip Juričić te sopranistica Valentina Fijačko Kobić.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Drehbuch:

Fotos

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.