Zabavni program HTV-a započinje prikazivanje novoga game showa VOLIM HRVATSKU! Licencu formata I Love My Country, koji se emitira u više od trideset zemalja diljem svijeta, HRT je otkupio od nizozemske televizije, a na programu HTV-a bit će od 23.9. rujna do 30.12. 2012., nedjeljom u poslijepodnevnom terminu (17.50 - 19.05) na Prvom programu.

U ovoj zabavnoj igri natjecat će se dva tima poznatih osoba u kojima će biti glumci, pjevači, sportaši, voditelji... te odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i tako testirati svoja znanja. Uz voditelja Mirka Fodora kroz 15 emisija vođe dvaju natjecateljskih timova bit će razigrani glumci Rene Bitorajac i Goran Navojec, dok će se članovi njihovih ekipa mijenjati iz emisije u emisiju, čak njih 90! Bit će tu i pomoći publike koja će na kraju zajedno s pobjedničkim timom biti nagrađena darovima sponzora. Kroz različite rubrike pitanjima i videoisječcima prisjetit ćemo se poznatih emisija, filmova i serija, ali i uspjeha naših sportaša. Pjevat će se najpopularnije pjesme, a natjecatelji će morati pogađati imena izvođača i točne nazive pjesama.

U igri Riječ hrvatska otkrivat ćemo značenja malo poznatih ili zaboravljenih riječi materinskog jezika. Poznati sunarodnjaci naziv je rubrike u kojoj će kapetani timova na sve moguće načine objašnjavati svojim ekipama imena poznatih osoba. Bit će to zanimljiv niz asocijacija da bi se došlo do točnog imena i prezimena.

U igri Sretan rođendan natjecatelji će odgovarati na pitanja iz opće kulture i neće im biti lako, u rukama će imati rođendanski dar, malu vremensku bombu koja će eksplodirati u kutiji nakon 3'30'.

Licitacijom u igri Liste natjecatelji će morati nabrojiti što više traženih pojmova kao što su gradovi, imena sportaša... Posljednja igra je Prosječni građanin u kojoj ćemo otkriti što prosječni građanin misli o nekoj temi, što više voli ili ne voli, u čemu uživa... I baš kad se čini da imamo pobjednika i koja strana publike će dobiti nagrade, okreće se Kolo sreće koje i u posljednjoj sekundi ovog showa može promijeniti rezultat.

U showu VOLIM HRVATSKU bit će zabave, smijeha i radosti, a kroz igru ćemo provjeriti svoja znanja o našoj lijepoj zemlji i ljudima koji u njoj žive te saznati mnoge zanimljivosti.

Es war auf den Kanälen:

HTV1  

EMPFEHLUNG
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Milionerzy (2008)

    image
    Game show based on the original British format of Who Wants to Be a Millionaire? The main goal of the game is to win 1 million polish zloty by answering twelve...
  • Wer weiß denn sowas? (2015)

    image
    Jeweils von einem prominenten Gast unterstützt, stellen sich die Teamkapitäne Bernhard Hoëcker („Genial daneben“) und Elton („1, 2 oder 3“) montags bis freitags...
  • Meister des Alltags (2012)

    image
    Wann darf man den Rasen mähen? Wann das Auto waschen? Wie viel Schlaf braucht der Mensch, um fit zu sein, und wo stecken die geheimen Stromfresser im Haus?...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.