poster

Kirstie and Phil's Perfect Christmas

Kirstie and Phil's Perfect Christmas (2010)

Reality-TV | Großbritannien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

Bilo da priređujete zabavu za djecu ili odrasle ili pak planirate proslavu samog Božića, ove blagdane proslavite sa stilom pomoću Kirstiena i Philova vodiča za savršeni Božić.
Kirstie Allsopp i Phil Spencer znaju sve o proslavi Božića. U ovoj blagdanskoj seriji pokazat će najbolje ukrase, poklone te hranu i pića. Kirstie i Phil preobrazit će jednu kuću na četiri različita načina tako što će se pozabaviti ukrašavanjem, traženjem najboljih poklona te odabirom hrane i pića koje će poslužiti gostima.
Prvo moraju osmisliti savršenu zabavu za skupinu školaraca. Nakon toga moraju prirediti najbolju zabavu za odrasle s koktelima, "cruditésom" i elegantnim ukrasima. Pozabavit će se i proslavom samog Božića tako što će ukrasiti stol i pripremiti vrhunski božićni objed. Dok je za neke obitelji najsvečaniji Božić, za druge je Silvestrovo vrhunac godine. Nakon putovanja Britanijom, Kirstie i Phil priredit će najbolji doček Nove godine u koji će uklopiti razne običaje.
Kirstie će se baviti najboljim ručnim uratcima i onima po narudžbi, a Phil će ići u potragu za najnovijim proizvodima - testirat će nezaobilazne naprave te otkriti najbolje među njima.
Ovo je savršeni vodič u kojemu će nam Kirstie i Phil pokazati kako da na najbolji način učinimo Božić uistinu posebnim.

EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.