poster

Kirstie preuređuje: Vintage domovi

Kirstie's Vintage Home (2012)

Reality-TV, Dokumentarfilm | Großbritannien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

Kirstie Allsopp pomaže nevještim kućevlasnicima te ih pretvara u prave junake uređenja interijera. Ona će ih podučiti vještinama potrebnima da svoje domove od neuglednih pretvore u elegantne.

Što učiniti kad vam je dom trošan i neugledan i kad biste sav namještaj radije bacili nego da ga pokušate preurediti? Kraljica uređenja, Kirstie Allsopp, ima rješenje. Ona poziva kućevlasnike koji su već izgubili svaku nadu u svoj vintage kafić ne bi li im pokazala kako da u svoj dom unesu dašak glamura. Njezini su učenici redom vrlo nevješti kad je u pitanju uređenje interijera, bilo da žive u prenakrcanom stanu ili minimalističkom prostoru bez osobnosti. Svima je njima potrebno malo stila i pomoći koju im mogu ponuditi Kirstie i njezin tim stručnjaka. Kirstin vintage kafić ujedno je i radionica u kojoj ona i njezin tim podučavaju neiskusne kućevlasnike, pokazuju im kako stvoriti prava mala blaga te kako kupiti elegantan namještaj. Ali kao dodatno iznenađenje, Kirstie je svojim učenicima donijela i svoj vlastiti namještaj na ogled. Bilo da je riječ o namještaju zrelom za smetlište ili komadima koje treba samo malo prenamijeniti, Kirstie će nadahnuti svoje učenike te im pokazati da je potrebno samo malo mašte da namještaj zasja novim sjajem. Njezin će tim stručnjaka raditi zajedno s kućevlasnicima te im pokazati sve što trebaju znati o ukrasima, dizajnu interijera i prenamijeni namještaja. Kirstie će im otkriti svoje domišljate trikove te ih podučiti kako da svoj dom urede i pretvore u nešto doista lijepo i jedinstveno. Također će reći više i o lukavim domaćinskim savjetima iz raznih epoha, pa će tako otkriti kako održavati dom lijepim te kako prikriti mrlje od vina i ogrebotine u drvetu ili kako popraviti nagorjelu ili poderanu tkaninu. U posebnoj epizodi posvećenoj vjenčanju Kirstie i njezini suradnici pomoći će pri organizaciji vjenčanja, držeći se pri tom zadanog budžeta. Sve će izraditi ručno, od hrane pa do ukrasa. I sve će biti u elegantnom vintage stilu. A u blagdanskom specijalu, Kirstie će nam otkriti kako uz pomoć slastica i rukom izrađenih ukrasa stvoriti božićni ugođaj iz snova.

EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.