poster

Big Brother

Big Brother (2016)

Reality-TV | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

Nakon dugih devet godina, najpopularniji svjetski reality show vratio se na zagrebačku lokaciju, u više od 1000 kvadrata kuće u koju trenutno baš svatko želi zaviriti. Sve će te prostorije biti pod dvadesetčetverosatnim nadzorom i ništa neće promaknuti objektivima pedeset kamera i mikrofona. Kako bi voditeljica Marijana Batinić, poput naših novih stanara, zablistala u tom velikom povratku Big Brothera tijekom javljanja iz zagrebačke Dubrave, pobrinut će se njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Petra Nižetić, zadužena za Marijanin stajling tijekom cijele sezone realityja. Scenarij emisije uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom.

A u sezoni nas očekuju već standardne, ali i neke nove situacije. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20:00 sati saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji, dok će petak biti rezerviran za live emisiju tijekom koje će kuću morati napustiti jedan od stanara.

EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.