poster

Visoke potpetice u slami

TALONS AIGUILLES ET BOTTES DE PAILLE (2012)

Drama | Frankreich

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

Četiri žene koje nemaju ništa zajedničko naslijede posjed u blizini oceana. Camille, Stéphanie, Alice i Vanessa ne poznaju se, ali se okupljaju na posjedu Genevieve de Villecourt koja je upravo umrla. Javni bilježnik je zadužen da im pročita oporuku. Genevieve im je u nasljedstvo ostavila svoj velebni posjed, i to u jednakim dijelovima. No pod jednim uvjetom: da sve četiri rade zajedno i razvijaju farmu u sklopu posjeda. Je li im učinila medvjeđu uslugu? Ako je Genevieve željela posijati razdor, odabrala je idealan način. Te četiri žene se ne poznaju i nemaju ni najmanju želju da se upoznaju. Farma? Nijedna od njih nije dorasla takvoj pustolovini! No kad se zajedno dosjete da bi mogle dio farme pretvoriti u wellness centar, shvaćaju da je to sjajna ideja! Prisiljene su živjeti i raditi zajedno i njihovi će različiti pogledi na život, na održavanje kuće, na zavođenje muškaraca, na fizički rad i tisuće drugih stvari od kojih se sastoji svakodnevica uvelike začiniti njihove odnose i put do ostvarenja njihova cilja.

VISOKE POTPETICE U SLAMI serija je koja obiluje humorom, romantikom i tajanstvenošću. Snimljena je u prekrasnim predjelima regije oko Bordeauxa s iskričavom glumačkom ekipom i posebice je namijenjena ženskoj publici.

EMPFEHLUNG
  • Die Inselärztin (2018)

    image
    Dr. Filipa Wagner (Anja Knauer) hält nichts mehr in Deutschland. Sie zieht nach Mauritius, um dort als Hotelärztin zu arbeiten. Hoteldirektor Kulovits (Helmut...
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • U klinču (2022)

    image
  • First Day - Ich bin Hannah (2020)

    image
    Hannah Bradford ist ein zwölfjähriges Transgender-Mädchen, das die Herausforderungen des Schulanfangs meistert und den Mut findet, ihr authentisches Selbst zu...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.