poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Baranjska vinska tradicija

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

Dokumentarfilm | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 5.5/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 5 - Baranjska vinska tradicija

INHALT

Chef David Skoko putuje na istok, u sunčanu Baranju. Obitelj koju posjećuje, Gerštmajeri, legendarni su vinari toga kraja koji se već četiri generacije bave proizvodnjom vina. Selo Zmajevac u kojem žive ima snažnu tradiciju podrumarstva, a žila kucavica kraja je rijeka Dunav, pa će se ribarev sin okušati u ribolovu. Saznat ćemo da Baranja na godinu ima isti broj sunčanih dana kao i Hvar, što su to surduci i kakva je riba deverika.

Fotos

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.