poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Neki novi šampioni

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

Dokumentarfilm | Kroatien

SAISON: 1

FOLGE: 4 - Neki novi šampioni

INHALT

David Skoko nas vodi u Istru u posjet Ivanu Damjaniću, porečkom vinaru čiji su preci još davne 1928. na zidu imali zlatnu medalju s međunarodnog vinskog natjecanja u Parizu. U svojim dvadesetima Ivan je prodao motor kako bi kupio traktor i zasadio vinograd. Ubrzo je od nepoznatog porečkog vinara postao jedna od istarskih vinarskih zvijezda. Davidov riblji menu u ovoj epizodi uključuje i manje poznate morske specijalitete poput butarge.

Fotos

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.