poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Posebna zadarska garaža

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

Dokumentarfilm | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 1/10

SAISON: 1

FOLGE: 6 - Posebna zadarska garaža

INHALT

U ovoj epizodi David Skoko putuje u sjevernu Dalmaciju, u jednu posebnu zadarsku vinariju. Posebna je jer se imenom i idejom vezuje uz pokret francuskih garažnih vinara, a smještena je u preuređenu bivšu vojarnu. Vinariju Degarra osnovale su dvije obitelji, Pestići i Šulentići, a njihovi vinogradi podno Velebita tijekom cijele godine prkose buri. Njihova strast urodila je i prvom nagradom Decanter u Zadarskoj županiji. Idealan menu za vinare čije vinograde često prekrije takozvana posolica je morski: plava riba na nekoliko načina i desert od smokava.

Moderator: David Skoko

Fotos

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.