poster

Страх да обичаш

Paura d'amare (2010)

драма | Италия
Режисьори: V. Terracciano

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 2

Синопсис

Sefano Loi the president of the Loi Pharma, when he lost his wife a tragic car accident. His life is fall apart. He tried to be continued the life before and have a good father of his two children, but everything seems desperate without his beloved wife. When he met Asia, a young, beautiful medical student girl his and family's's life change forever, and he be given second chance to love and happiness.

Снимки

Страх да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичашСтрах да обичаш

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
  • Kralj vinograda (2005)

    image
    After years of being away from his hometown, a man (Krassnitzer) comes home and takes over the family business after the sudden death of his father.
  • Еуфория (2019)

    image
    „Еуфория“ е свеж поглед към вечната тема за порастването, като показва живота на съвременните тийнейджъри – партита, „разпалвани“ с наркотици и всекидневие,...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.