SEASON: 7

EPISODE: 6 - CHASSEZ LE NATUREL, IL REVIENT AU GALOP

Синопсис

Кандис Реноар има четири деца и от десет години не работи, за да е със съпруга си в чужбина. Сега, разделила се със съпруга си, тя заема позицията на лидер на групата за Разследвания в Бюрото за Обществена Сигурност в южна Франция. Начело на този нов екип тя трябва да се докаже, че е добра. Нейният опит, наблюдателни умения, аналитична способност и трениран ум й помагат в разследванията на криминалните престъпления.

Снимки

Кандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис РеноарКандис Реноар

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Хуберт и Щалер (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Murders In... (2013)

    image
    A collection of police murder investigations each time taking place in a different French city and region.
  • Убийствени тропици (2019)

    image
    На тропическия остров Мартиника две полицайки са принудени да обединят сили в множество разследвания на убийства. Едната се придържа стриктно към закона и реда,...
  • Сомердал (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.