SEASON: 1

EPISODE: 5 - JUST PLAIN MAD

Синопсис

„Къмпинг, по едноименния британски сериал, проследява съпрузите Катрин (Дженифър Гарнър) и Уолт (Дейвид Тенант), които планират да отпразнуват 45-ият рожден ден на Уолт с приятен уикенд сред природата. Но когато към двойката се присъединяват кротката сестра на Катрин, надменната ѝ бивша най-добра приятелка и своеволна неканена гостенка, това, което ще направи пътуването незабравимо, са женските свади и изпитанията, пред които са поставени няколко брака.

Снимки

КъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпингКъмпинг

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Младият Шелдън (2017)

    image
    Сериалът е предисторията на „Теория на големия взрив“ и разказва за 9-годишния Шелдън Купър, опитващ се да намери мястото си в света. Същевременно семейството и...
  • How To Do Stuff Good (2018)

    image
    A group of creative kids show us how to do stuff good: craft ideas, cooking, magic tricks, pranks, science and life hacks.
  • Ja to mam szczescie (2012)

    image
    The family is ruled by a firm Joanna, a nurse by profession. Her current husband Jerzy, totally devoted and in love to his ears, works as a developer. There are...
  • Зилизандери (2018)

    image
    Max Graham and his group of friends run a start-up out of his parent's garage.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.