SEASON: 1

EPISODE: 1

Синопсис

Следваме историите на три майки, които само желаят най-доброто за семействата си. Роуз е разорена и живее с присрастен към хазарта мъж, а за да осигури покрив над главата на дъщеря си, е готова на всичко. Бляскавата и богата Кейт изглежда има всичко. Но изгледът лъже, а Кейт трябва да се бори, за да спаси брака и семейството си. Лиза търси изход от трудностите и гледа на Кейт като на пример, но когато Кейт организира вечеря, Лиза прави голяма грешка и забравя дъщерята на Кейт, която е трябвало да вземе от училище.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Съдебна зала: Ел Ей (2019)

    image
    A look at the personal and professional lives of the judges, lawyers, clerks, bailiffs and cops who work at an L.A. County courthouse.
  • Домът, в който си роден, е твоята съдба (2019)

    image
    Zeynep and Mehdi the legend of the difficult love Both who have suffered a lot from their childhood, face a difficult vital struggle and their lives are full of...
  • Индустрия (2020)

    image
    Потопете се във вълнуващия свят на международните финанси през погледа на група амбициозни млади хора, които току-що са се дипломирали и се опитват да подсигурят...
  • Kralj vinograda (2005)

    image
    After years of being away from his hometown, a man (Krassnitzer) comes home and takes over the family business after the sudden death of his father.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.