poster

Търсене на дом по света

House Hunters International (2006)

риалити шоу | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 21

EPISODE: 1

Синопсис

Lesley and Uli quit their jobs as executives for a three month sabattical to travel around North and South America in a RV named Harvey. Soon, three months turned into four years and they're still exploring. Inspired by their travels abroad, Leslie and Uli are now looking to settle down in a Spanish Colonial style home with enough space to entertain. They would like to have a nice kitchen and they are not opposed to a fixer-upper. With a budget of $200,000, and the help of real estate agent Carlos Gutierrez, this European couple should be able to make the move from Harvey to a home when House Hunters makes the long drive to Grenada, Nicaragua.

Снимки

Търсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по света

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.