poster

Вино и храна с братята Стайн

Wine, Dine & Stein (2019)

риалити шоу | Южна Африка
Режисьори: Frankie Opperman, Devin O'Malley
24Kitchen | Днес | 21:30

SEASON: 1

EPISODE: 3

Синопсис

Момчетата се наслаждават на невероятните гледки на винарна "Сигнал Гън". След това отиват на сафари обиколка, опитват крафт бира и стрелят с оръдие. Накрая Чарли с наслада опитва фирмените вина, докато Джак приготвя миди.

Снимки

Вино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята СтайнВино и храна с братята Стайн

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Say Yes to the Dress (2007)

    image
    Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
  • Магистрален патрул (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
  • Body Bizarre (2013)

    image
    BODY BIZARRE traverses the globe, uncovering stories of people with rare anomalies. Some of these conditions have left the medical world baffled, while others...
  • Fixer to Fabulous (2019)

    image
    Dave and Jenny Marrs focus on restoring historic homes in their neighborhood of Bentonville, Arkansas.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.