poster

Шоуто на Рики Джървейс: Kidneys

The Ricky Gervais Show (2011)

анимация, комедия, толк шоу | Съединени щати, Обединеното кралство
Режисьори: Dan Fraga, Craig Kellman

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 2

EPISODE: 6 - Kidneys

Синопсис

Анимираната поредица в стила на филмите на „Хана-Барбара“ е вдъхновена от успешните радио и телевизионни шоута на Рики Джървейс, както и от подкастите им, които са най-сваляните такива в цялата история на интернет.
Цялото шоу се базира на ексцентричната персона и нетрадиционните мисли на Карл Пилкингтън, който е идеална почва за майтапите на френетичния Джървейс и любопитния Стивън Мърчант. Някои от темите са целите пред изобретателите на 21-и век, предложението на Пилкингтън за начин на контрол над населението, разсъждения за това как се е развила философията през вековете, кръглата глава на Карл и разсъжденията му за благотворителността. Традиционна част от шоуто са „Маймунските новини“, както и четене от дневника на Карл.

Сценарист: ,
Времетраене: 30 мин

Снимки

Шоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики ДжървейсШоуто на Рики Джървейс

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Danger Force (2020)

    image
    Captain Man has a new crew of superhero sidekicks - Danger Force. Captain Man and Schwoz create a fake school to train the kids to harness their uncontrollable...
  • Pixie 2

    image
    Come to see the magical world of Lilali, the little wizard elf, and learn short, simple English words with him!
  • Meteojunaci (2020)

    image
  • Africa

    image
    Introducing native African animals in their natural environment – with the games they play.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.