poster

Ремонт на фермерски къщи: Salem Witch Trial House

Farmhouse Fixer (2022)

риалити шоу | Съединени щати
Режисьори: Jonathan Knight

SEASON: 2

EPISODE: 8 - Salem Witch Trial House

Синопсис

Джонатан Найт обича да реставрира исторически фермерски къщи в Нова Англия. С помощта на своята дизайнерка Кристина той вдъхва нов живот на тези домове.

Снимки

Ремонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщиРемонт на фермерски къщи

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Home Town (2016)

    image
    Ben and Erin Napier work with each other to change old homes into dream homes.
  • Help! I Wrecked My House (2020)

    image
    Jasmine Roth rescues homeowners who took on major DIYs and are living without bathrooms, kitchens, or bedrooms because of issues they can't fix.
  • Здрави основи (2016)

    image
    Mom & daughter flipping abandoned houses in Indianapolis.
  • Непродаваеми къщи (2019)

    image
    Pacific NW real estate. Twin sisters help people sell homes. The sisters put their own money into the renovation. When the home sells, they take their investment...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.