poster

Кръв и съкровища

Blood & Treasure (2019)

драма, екшън, приключенски | Съединени щати
Режисьори: Steve Boyum, Stephen Scaia

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 5

Синопсис

Гениален антикварен експерт и коварен крадец на художествени произведения се съюзяват, за да заловят безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища. Обикаляйки света, двамата се озовават в центъра на 2000-годишна битка.

Снимки

Кръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровищаКръв и съкровища

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Магнум (2018)

    image
    Бивш морски тюлен се завръща у дома от Афганистан и прилага военните си умения в новата си работа като частен детектив на Хавайските острови.
  • Господин Магу (2019)

    image
    Магу е изключително активен възрастен господин и се наслаждава максимално на живота си като пенсионер. Той е невероятно любопитен, има остър ум и... е сляп като...
  • Золтан и животните от филмите (2015)

    image
    Zoltan The Wolf Man is a new TV Series airing on Discovery that lets viewers get up close and personal with some of the most dangerous animals in showbiz.
  • Top Wing (2017)

    image
    Four young birds - Penny, Rod, Swift, and Brody - become new Top Wing cadets to earn their wings by helping their community.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.