poster

В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (2022)

кулинарен | Обединеното кралство

SEASON: 1

EPISODE: 1

Синопсис

От професионални и домашни готвачи, през инстаграмъри и хора, които просто обичат да готвят за семейството си, първите шестима готвачи ще изложат пред журито идеите си за книга, както и рецептите си.

Снимки

В търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / ©2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd.В търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photography; Richard ClatworthyFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photography; Richard ClatworthyВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. / Steve Ryan

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.