poster

Разговори с приятели

Conversations with Friends (2022)

драма | Ирландия, Обединеното кралство, Съединени щати
Режисьори: Leanne Welham

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 7

Синопсис

As the final year at Trinity begins, Bobbi is looking for a room to rent and Frances asks her to move in. Nick returns from Croatia. He and Frances contemplate being more open about their relationship, which excites and frightens her.

Снимки

Разговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятелиРазговори с приятели

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Unter weißen Segeln (2004)

    image
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
  • Розамунде Пилхер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Модерно семейство (2009)

    image
    “Съвременно семейство“ показва какво представлява едно съвременно американско семейство като това на Фил и Клеър например. Те са родители, които искат да...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.