poster

Бързи и лесни рецепти с Джейми

Jamie's Easy Meals For Every Day (2017)

риалити шоу | Обединеното кралство
Режисьори: Niall Downing, Ed St. Giles

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 4

Синопсис

Join Jamie at home with his family in Essex for delicious, family-focused food for real life, every day In this brand new series, we join the nation's favourite chef at his country home, where he's cooking up tasty, healthy recipes from his new book 7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week. Inspired by his own home cooking, based around simple, crowd-pleasing family meals that are creative but pressure-free, Jamie mostly uses 8 ingredients or less, with plenty of versatility.

Снимки

Бързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с ДжеймиБързи и лесни рецепти с Джейми

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.