poster

Обещание

Yemin (2019)

драма, семеен | Турция

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Потребителска оценка: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 530

Синопсис

Рейхан е селско момиче - смирено, мило и грижовно. Тя обещава да се омъжи за сина на стария семеен приятел Хикмет. Хикмет се притеснява какво ще стане със семейното му богатство, ако бъде оставено на неговия несериозен син и алчната си съпруга, чиято единствена грижа е да укрепи мястото си във висшето общество на Истанбул. Емир е синът на Хикмет, който е бунтовник и предпочита да поема рискове, като харчи безразборно трудно спечелените пари на баща си, и не му помага в семейния бизнес. Той се съгласява да се ожени за Рейхан, но си обещава да направи живота ѝ нещастен, дотолкова, че тя да пожелае да се разведе с него, доказвайки по този начин на баща си Хикмет, че трябва да му бъде разрешено да взема сам решения за живота си. С времето Емир осъзнава, че не трябва да кара Рейхан да бъде нещастна, за да накаже баща си. Той омеква към нея, а Рейхан вижда неговата положителна страна - на която не може да устои!

Снимки

ОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещаниеОбещание

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
  • Сомердал (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.