poster

Ангели и демони

Angels & Demons (2009)

трилър, екшън, мистерия | Съединени щати, Италия
Режисьори: Ron Howard


Рейтинг: 6.7/10
Потребителска оценка: 8.1/10
(126 votes)

Синопсис

Професор Робърт Лангдън ще се изправи пред нова мистерия, свързана с християнството. Действието се развива във Ватикана, където мистериозен убиец елиминира високопоставени кардинали. Предстои и избор на нов папа, който е на път да бъде осуетен, а следите за всичко това водят към древното общество на илюминатите. Лангдън трябва да разгадае мистерията, а на помощ му се притичва и красивата италианка и професор в ЦЕРН Витория Ветра. От нейния институт е откраднат ценен контейнер, съдържащ антиматерия. Освобождаването й може да доведе до апокалипсис. Докато се впускат в шеметно препускане из красивата архитектура на Ватикана, Лангдън и Ветра ще трябва да разгадаят и още една загадка – кой всъщност стои зад смъртта на последния папа и възможно ли е в нея да са замесени дясната ръка на мъртвия папа камерленго Патрик Маккена и началникът на Швейцарската гвардия Максимилиан Рихтер.

Снимки

Ангели и демониFoto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Ангели и демониFoto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL/© 2009 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.Ангели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демониАнгели и демони

Рецензии


Няма отзиви

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.