poster

Ад на колела

Hell on Wheels (2014)

екшън, драма, уестърн | Канада, Обединеното кралство
Режисьори: Neil LaBute

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

Синопсис

Cullen Bohannon, a former soldier and slaveholder, follows the track of a band of Union soldiers, the killers of his wife. This brings him to the middle of one of the biggest projects in US history, the building of the transcontinental railroad. After the war years in the 1860s, this undertaking connected the prospering east with the still wild west.

Снимки

Ад на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колелаАд на колела

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Македонски театарски претстави

    image
    Прикажуавње на македонски театарски претстави, уметност која во Македонија има длабоки корени и голема богата продукција. Тука може да ги погледнете сите снимени...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Малка къща в прерията (1974)

    image
    The life and adventures of the Ingalls family in the nineteenth century American Midwest.
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.