poster

Кампанията

The Campaign (2012)

комедия | Съединени щати
Режисьори: Jay Roach
bTV Comedy | 21.04.24 г. | 20:30

Рейтинг: 6.1/10
Потребителска оценка: 7.3/10
(24 гласове)

Синопсис

Америка – символ на свободата. На Кам Брейди и Марти Хъгинс обаче въобще не им пука за това, защото се състезават за мястото на Северна Каролина в конгреса. Двамата са готови и на най-мръсните и подмолни трикове, за да надвият съперника си.
Когато дългогодишният конгресмен Кам Брейди прави огромен публичен гаф малко преди изборите, група супер богати директори на фирми решават да изправят срещу него нов кандидат, който да им спечели влияние в Северна Каролина. Техният човек е Марти Хъгинс – директор на местния туристически център. Първоначално Марти изглежда неподходящ избор, но с помощта на спонсорите си, мениджъра на кампанията и политическите връзки на семейството си, той скоро става „достоен“ опонент на Брейди. Денят на изборите наближава и двамата се изправят в смъртоносна схватка с възможно най-жестоките номера, на които са способни.

Снимки

КампаниятаКампаниятаКампаниятаWarner BrosКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампаниятаКампанията

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Какво се случи за Бога? (2014)

    image
    Главните герои на филма са мосю Верние и неговата съпруга, добро буржоазно семейство с четири красиви дъщери. Както се очаква основния проблем в подобни семейства...
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Nel blu dipinto di blu (1961)

    image
    Turi, a young Sicilian, makes ends meet by doing some occasional work and singing in taverns in a popular district of Rome.
  • Дърдоркото (2018)

    image
    When a "nice-guy" kid puts on a mysterious set of VR glasses, he loses the ability to have an "inside voice" and has to say everything he thinks out loud!
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.