Рейтинг: 6.8/10
Потребителска оценка: 7.7/10
(6 votes)

Синопсис

Иги Слокъмб - непокорен и саркастичен младеж на 17, е във война със задушаващия свят на родените с пари, в който и той е роден. С баща шизофреник, самовлюбена майка и агресивен по-голям брат републиканец, Игби търси друг път в живота си. След като е изключен от поредната гимназия, той е изпратен във военна академия в средата на нищото. С помощта на кредитната карта на майка си обаче, той успява да избяга. Пътуването му, изпълнено с комични ситуации, го завежда в Ню Йорк, където се скрива в уикенд квартирата на кръстника си. Там попада на най-различни чудаци, сред които хореографка, която е гаджето на кръстника на Иги и отегчената от живота Суки Саперстейн. В опита си да се откъсне от потиснатото си семейство, младежът се изпада в трагикомична борба със себе си.

Снимки

Падението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на ИгбиПадението на Игби

Рецензии


Преглед от Filip
петък, 21 април 2023 г. 23:48
Priča koja je trebala poslužiti za roman pretvorila se u scenarij debitantskog filma. Riječ je o crnohumornoj drami Igby Goes Down koju je prema vlastitom tekstu 2002. režirao američki filmaš Burr Steers. Vrlo dobro ocijenjen rad omogućio je Steersu da se već sljedeće godine predstavi kao koscenarist hollywoodskog hita Kako se riješiti frajera u 10 dana. Ipak, američki se filmaš i dalje pamti po svom prvijencu čiji zaplet, likovi i opći ton uistinu zazivaju nerealizirani literarni predložak.... (Повече)
Лайк за преглед
0 коментари

Препоръки
  • Това е катастрофа (2012)

    image
    Осем приятели се събират на месечния си "брънч за двойки". Но това, което започва като импровизиран терапевтичен сеанс / изслушване на домашните оплаквания се...
  • Професия: Стриптийзьор (2012)

    image
    Професия: стриптийзьор - комедия, САЩ, 2012 гАлекс Петифър, Адам Родригес, Микаела Джонсън
  • Quality Time (2017)

    image
    Five thirty-something men in as many separate segments struggle to grapple with the relentless absurdity of their respective existences.
  • Служител на месеца (2004)

    image
    Мързеливец се състезава в службата си с двукратен победител за титлата „Служител на месеца", за да спечели вниманието на нова служителка.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.