6ixtynin9

เรื่องตลก 69 (1999)

Режисьори: Pen-Ek Ratanaruang

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 7.2/10

Синопсис

A woman, fired from a financial corporation during the Asia crisis, returns home with no money. However, she finds a box with a fortune in front of her door, and decides to keep it. However, the people that left it there soon want it back.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • В Брюж (2008)

    image
    Колин Фарел участва в номинираната за "Оскар" криминална комедия за борбата на двама мъже на живот и смърт, която добива комични размери и има изненадващи...
  • БСП - Бесни Страшни Пенсии (2010)

    image
    Пенсионната възраст няма да ги спре да се впуснат в невъзможна мисия през страната, за да разкрият една от най-големите конспирации на правителството.
  • Лесна услуга (2018)

    image
    Стефани е самотна майка, която се сприятелява с Емили - потайна жена от висшата класа. Когато Емили изчезва, Стефани се чувства длъжна да я потърси.
  • Flames of Fury (2021)

    image
    A series of arson attacks terrifies a small town. A local police officer joins forces with a federal agent to solve the case before the arsonist strikes again.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.