poster

Черната пантера: Уаканда завинаги

Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Режисьори: Ryan Coogler


Рейтинг: 6.8/10
Потребителска оценка: 8.8/10
(36 votes)

Синопсис

The nation of Wakanda is pitted against intervening world powers as they mourn the loss of their king T'Challa.

Снимки

Черната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинагиЧерната пантера: Уаканда завинаги

Рецензии


Преглед от Rashica
вторник, 27 септември 2022 г. 1:02
Pantera e Zezë: Përgjithmonë Wakanda


Mbretëresha Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoje dhe Dora Milazhe luftojnë për ta mbrojtur vendin e tyre nga fuqitë botërore pas vdekjes së mbretit T'Çalla. Teksa uakandanët përpiqen të shohin para, heronjtë duhet të bashkohen për të hapur një rrugë të re për mbretërinë e tyre
Лайк за преглед
0 коментари

Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.