poster

Nestat ću u mraku: Reign of Terror

I'll Be Gone in the Dark (2020)

Režiser: Elizabeth Wolff

Ocjena: 7.6/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Reign of Terror

OPIS

Nova HBO-ova dokumentarna serija temeljena na bestseleru Michelle McNamare „Nestat ću u mraku: Opsesivna potraga jedne žene za Ubojicom Golden Statea". Novinarka McNamara bila je odlučna pronaći nasilnog psihopata zvanog Ubojica Golden Statea koji je terorizirao Kaliforniju u kasnim 1970-ima i ranim 1980-ima, počinio 50 provala u domove i seksualnih napada te deset ubojstava. Potom je nestao na više od tri desetljeća izbjegavši brojne policijske snage i neke od najboljih detektiva u tom području. U utorak, 24. travnja 2018., šerifski ured u Sacramentu uhitio je bivšeg policajca Josepha Jamesa DeAngela u njegovu domu u obližnjem predgrađu identificirajući ga s pomoću DNK dokaza kao zloglasnog serijskog ubojicu i optuživši ga za niz zločina.

Slike

Nestat ću u mrakuNestat ću u mrakuNestat ću u mrakuNestat ću u mrakuNestat ću u mraku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Slom (2021)

    image
    Contemporary Warsaw. A homeless alcoholic dies. Commissioner Monika Brzozowska, who leads the investigation, senses that there is more to the case than just a...
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
  • Mjesna ubojstva (2019)

    image
    Koristeći brzinu i intimnost širenja lokalnih vijesti, pričamo priče o istragama ubojstava koje su okrenule naopačke male gradove i zajednice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.