SEZONA: 1

EPIZODA: 127

OPIS

Tamara Jeleni objašnjava da ima plan.
Filip prati Valentinu u Zagreb, ali joj ni tamo ne prizna svoje prave osjećaje. Maja želi što prije nastaviti s lažnom otmicom.
Lola pokušava pobjeći od Šoleta, ali on je hvata te želi novac ili Igora. Saša je izvan sebe kada mu Bruno pokaže prijeteću poruku s Lolinog mobitela. Napada Nadu i Igora tražeći odgovore. Nada ga pokušava smuljati, dok mu Igor potvrđuje da u Lolinom životu postoji još jedan muškarac. Saša je u šoku, a još se više iznenadi kada ugleda Lolu i nepoznatog muškarca na fotografiji koju je Filip snimio u Zagrebu.
Milan pronalazi Karmelin novčanik. Shvati da je u njemu samo sitniš i neka po njemu bezvrijedna narukvica. Ipak, odnosi narukvicu u gostionu. Karmela je očajna jer je izgubila narukvicu s amajlijom.
Karlo govori Saši za Tamarinu trudnoću. Saša je iznenađen.
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.