SEZONA: 1

EPIZODA: 128

OPIS

Ivan je izbezumljen zbog narukvice koju je Karmela izgubila, shvaća da im sat otkucava i da mogu svaki čas biti otkriveni. Traži od Karmele da slažu Dolores da joj je dijete umrlo.
Bruno uvjerava Sašu da dijete nije njegovo, a zatim odlazi pomoći Roku s Jeleninim laptopom, nakon što ga je Roko pokvario. Spašava Jeleninu prezentaciju, no ona ga svejedno izbaci, kad ga zatekne u kući.
Luku šokira vijest da je Tamara trudna. Julija mu prijeti - ne smije nikada nikome odati svoju vezu s Tamarom.
Maja odlazi Goranu i želi da odmah krenu s otmicom. Goran javlja šokiranom Igoru da je Maja poslala ocu poruku da je oteta.
Nada dolazi u gostionu kako bi pronašla Igora. Tamo ugleda Makovu narukvicu.
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.