SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Serija nas vodi na nevjerojatna odredišta diljem svijeta. Otkrijte gastronomiju, umjetnost, modu, nakit i fascinantnu povijest najljepših svjetskih destinacija.
Lucas Orru otvorio je nadahnutu staretinarnicu u središtu trgovačke četvrti. Poput predmeta koje ondje izlaže, Marseille se također preporodio 2013. kad je bio prijestolnica kulture. Blizu Stare luke nekadašnja je bolnica preuređena u luksuzni Hôtel Dieu. Nedaleko od njega na esplanadi u četvrti J4 sagrađen je slavni muzej Mucem, koji će nam pokazati njegov arhitekt Rudy Ricciotti. Kreativnost je sveprisutna u Marseilleu: kod dizajnera koji je osuvremenio starog provansalskog keramičkog cvrčka, u odjevnom stilu lokalnih žena, na krovu Sunčanoga grada koji je dizajnirao Le Corbusier, kao i na tanjurima kuhara Lionela Lévyja, koji je uspio modernizirati čak i tradicionalnu riblju juhu.

Slike

Prijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi poletPrijestolnice slatkog života: Marseille - novi polet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.