SEZONA: 1

EPIZODA: 11

OPIS

Eva je povezala da je Petar Vjekin i Julijin sin, te u šoku optužuje Stelu da je i ona cijelo vrijeme znala. Ruža se uznemiri kad ugleda Adelu i Nikolu kako razgovaraju u gostionici. Nakon što je vidio Lovru i Natašu zajedno, Juran bijesno nasrne na Lovru. Stela prizna Evi da je znala za Vjeku i Juliju, ali je pokušava odvratiti od kopanja po starim ranama. Andrija i Julija slučajno nalete jedno na drugo. Julija mu zamjera što je toliko angažiran oko Eve, a on joj u svom stilu dobaci laskav komentar. Adela ima grižnju savjesti što se sastaje s Nikolom i pritom laže Ivanu. Ruža sumnjičavo ispituje Nikolu o Adelinom neobičnom posjetu gostionici. Juran svoju ljutnju zbog Lovre i Nataše odluči smiriti u Sonjinom krevetu. Eva dolazi u gostionicu, te izazvana Ružinom neljubaznošću kaže svima prisutnima da se ne moraju više praviti finima jer sad zna istinu. Ljuti se i na Andriju jer je shvatila da je i on znao za Juliju i Vjeku. Spletom okolnosti Eva i Julija nađu se licem u lice.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.