SEZONA: 1

EPIZODA: 12

OPIS

Kristijan je zatečen što Juran od njega traži da otpusti Andriju. Eva i Julija nastavljaju neugodnu raspravu. Na Juranovu žalost, Kristijan uvjeri Ivana da pruži Andriji još jednu šansu. Lada i dr. Otto zabrinuti su za Lovru, a Nataša ne vjeruje da bi Lovro mogao osjećati nešto drugo prema njoj osim prijateljstva. Ruža je utučena zbog Nikolinog ponovnog odbijanja. Na iznenađenje svih, Eva donese odluku kojoj se nitko, a najmanje Julija, nije nadao. Sonja obeća Juranu pomoći da pridobije Ivanovu naklonost. Nikoli nedostaje Adela i šalje joj poruku. Sonja se ponovno dočepala Adelinog mobitela i uhvatila trenutak za napraviti spačku. Kristijan posjeti Evu koja je i dalje ogorčena i ljuta na sve. Stela zabrinuto naziva Evu i zanima je kada se vraća u Zagreb. Julija je šokirana kada joj Eva kaže da ne namjerava napustiti Jablanovo. Nikolin i Adelin tajni susret prekine Sonja.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.