Srce zločina - epizoda 12: Devizna penzija

Srce zločina

dokumentarni | Srbija

OPIS

Polovinom 2002. godine dva devizna penzionera nestala su u roku od 60 dana u Staparu, mestu pored Sombora. Ni posle razgovora sa meštanima i rodbinom nestalih, nije bilo napretka.
Tela nisu otkrivena. Deset meseci kasnije u susednom selu nestao je još jedan devizni penzioner. Njegovo telo je pronađeno u njegovoj kući - izmasakrirano. Postoji li veza između ta tri slučaja? Šta se dogodilo sa nestalim osobama?
Poslednju epizodu prvog serijala emisije "Srce zločina" gledajte u utorak u 22.00 na Prvom programu RTS-a.
Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima. Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.
Urednik emisije: Veljko MedićReditelj: Todor Popov

Slike

Srce zločina - epizoda 12: Devizna penzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Neobjašnjeno s Williamom Shatnerom (2019)

    image
    Znanstvenici su uključeni u beskrajnu potragu za razumijevanjem golemog svemira u kojem živi naš planet. Postoje li galaksije slične našoj? Mogu li biti sposobne...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Psi: Neispričana priča (2017)

    image
    Psi su mnogo više od samo voljenih ljubimaca – u početku su bili divlji grabežljivci, no tijekom vremena doživjeli su velike promjene. Nova serija Discovery...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.