poster

Jedno djelo: Antun Motika - Eksperimenti

Jedno djelo (2017)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 4

EPIZODA: 2

OPIS

Slikar, kipar i multimedijalni umjetnik Antun Motika započinje s eksperimentima u jeku Drugoga svjetskog rata. Izrađuje dekalkomanije i frotaže, intervenira na rendgenskom i fotografskom filmu, eksperimentira na papiru i staklu organskim i anorganskim tvarima. Djela stvara tušem, uljem i bojom; paljenjem i graviranjem; smješta ih između dva komada stakla ili pleksiglasa. Svima je zajednički nazivnik - igra. Za Motiku je ona spona između umjetnosti i života.

Slike

Jedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - EksperimentiJedno djelo: Antun Motika - Eksperimenti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bardovi teatra

    image
    Dokumentarni serijal o poznatim domaćim glumcima teatra
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Tamo daleko

    image
    Serijal putopisno-dokumentarnih emisija "Tamo daleko" počeo je s emitovanjem u oktobru 2011. godine, i prva je emisija u okruženju koja se bavi dijasporom....
  • Why Israel Matters (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.