Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 3

EPIZODA: 6

OPIS

Počinju nokauti, druga faza "The Voice Hrvatska"! Mentori su okupili svoje timove. Svatko u svom timu ima 10 natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe, došlo je vrijeme odluka. U svakoj od tri emisije nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto za nastavak, a netko od njih može dobiti i drugu priliku te u finalu nokauta pokušati izboriti svoje mjesto za prolazak dalje. Teške odluke za mentore, teški zadaci za natjecatelje.
Ovaj put mladi pjevači moraju oduševiti mentora i svojim glasom i nastupom. U svakom mentorskom timu prolazak u dvoboj izborit će samo šestoro. Ne propustite pogledati koliko je borba bila izjednačena te koliko je mentorima bilo stresno donijeti odluku tko ne nastavlja svoj put u "The Voiceu Hrvatska"!
Scenograf: Dragutin Broz
Majstor rasvjete: Marko Foretić

Slike

The Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice HrvatskaThe Voice Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.