Srce zločina - Serijski ubica

Srce zločina

dokumentarni | Srbija

OPIS

U novembru 2004. u blizini Aleksinca pronađeno je izmasakrirano telo Jasmine Đošić.
Pored velikog broja uboda, modrica i prerezanog vrata na njenom telu su urezana i tri simbola. Provereno je skoro 1300 osoba. Vreme je prolazilo, a rezultata nije bilo. Psiholozi su upozoravali na to da se ubica neće zaustaviti i da mu Jasmina verovatno nije bila prva žrtva.
Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima. Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.
Urednik emisije: Veljko Medić
03. 12. u 22.00 na RTS 1

Slike

Srce zločina - Serijski ubica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.