poster

Draga neprijateljica

Querida Enemiga (2008)

drama, romantika | Meksiko

EPIZODA: 77

OPIS

Lorena nazove Ernesta, ali joj Ivan kaže da je on izašao s nekom djevojkom. Lorena dolazi k njemu i nalazi Jimenu. Prepire se s Ernestom i vraća mu zaručnički prsten. Bruno provodi noć u pritvoru zbog optužbi za napad i obiteljsko nasilje, a zatim je pušten uz jamčevinu. Hortensijina poruka u kojoj piše neka se više ne vraća jer mu ona neće više dati ni novčića još ga više uzruja. Julian pozove Rossy i Lorenu na televiziju gdje Lorena ugleda Saru i Alana kako se ljube te ih snimi mobitelom, a zatim sliku s porukom šalje Alanovoj ženi. Alma, koja sa Sarom vodi emisiju, potrudi se da ova loše vodi emisiju uživo i Sara dobiva otkaz. Hortensia objasni Diani zašto se Bruno oženio njome i moli je za oprost, no djevojka joj ga ne želi dati. Dario odlazi u Monterrey na otvaranje nove podružnice, on i Paula su zaključili da, iako su pokušali ponovo živjeti zajedno, nije uspjelo. Jacqueline susretne ženu koja je zainteresira za sektu Božansko svjetlo sreće. Zajedno s Brunom, Sara se odluči osvetiti Loreni i njezinoj obitelji jer oni krive njih za sve što su izgubili.

Slike

Draga neprijateljicaDraga neprijateljica 02Draga neprijateljica 03Draga neprijateljica 04Draga neprijateljica 05Draga neprijateljica 06Draga neprijateljica 07Draga neprijateljica 08Draga neprijateljica 09Draga neprijateljica 10Draga neprijateljica 11Draga neprijateljica 12Draga neprijateljica 13Draga neprijateljica 14Draga neprijateljica 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.