poster

Neukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovci

Wild Italy: Top Predators (2017)


SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Sivi sokoli i srebrnasti galebovi smjestili su se u središtu Rima i naveliko se ondje gnijezde. Obje vrste love golubove, čvorke i čiope, ali se srebrnasti galeb usto hrani smećem i štakorima. Čudesno je otkrivati njihovu strategiju preživljavanja među starim znamenitostima, kao što su Kolosej i katedrala svetog Petra. Rim je ujedno dom i dikobrazima, sivoj vrani, papigama, lisicama i veprovima, kojih je posljednjih godina sve više.
Epizoda prikazuje i masovnu invaziju čvoraka i papigica u središte grada te galebova i sokolova, koji se hrane čiopama, šišmišima, štakorima i golubovima.

Slike

Neukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovciNeukroćena Italija - glavni grabežljivci: Rim - krilati lovci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tamo daleko

    image
    Serijal putopisno-dokumentarnih emisija "Tamo daleko" počeo je s emitovanjem u oktobru 2011. godine, i prva je emisija u okruženju koja se bavi dijasporom....
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • China Uncovered

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.