SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Chapter Three: Blue Religion

OPIS

Boscheva i Edgarova istraga vodi do šokantnoga i tragičnoga ishoda za osumnjičenika kojega su ispitivali, a detektivi počinju osjećati težinu kolateralne štete. U slučaju s kostima ostvaruju proboj, jer uspijevaju mladu žrtvu identificirati kao Arthura Delacroixa i pronaći dječakovu nevoljnu obitelj. Dok mu se suđenje zaoštrava, Bosch je kadar nadmudriti svoju zadivljujuću protivnicu, tužiteljicu Honey „Money“ Chandler. Odnos između Boscha i Brasher, koji se sve više razvija, postaje sve burniji uslijed pritisaka s kojima se oboje suočavaju. Bosch i Waits se suočavaju licem u lice, a iako Bosch u početku nije uvjeren u informacije koje osumnjičenik nudi, jedna ključna pojedinost prisiljava detektiva da sve preispita.

Slike

BoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBoschBosch

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zvijer mora umrijeti (2021)

    image
    Nakon smrti 6-godišnjeg sina u prometnoj nesreći, sve što Frances Cairnes želi jest uloviti i ubiti čovjeka za kojeg vjeruje da je odgovoran. Kad mu napokon uđe u...
  • El Čapo (2017)

    image
    Kriminalistička serija prati buran život meksičkog narkobosa Joaquína Guzmana od 80-ih kada je radio za kartel Guadalajara pa sve do konačnog pada 2016. godine.
  • SOKO München (1978)

    image
    The cases of a major crimes unit of the Munich police.
  • K11 - Kommissare im Einsatz (2002)

    image
    A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.