SEZONA: 1

EPIZODA: 76

OPIS

Cora javi Fernandu da se njezina nećakinja posvađala s Vicenteom. Xana se naljuti kada Nana ode bez objašnjenja. Maria Marta pozove Maurilija k sebi na večeru. Danielle snima trenutak kada Jose Pedro govori o poslu i krijumčarenju Josea Alfreda. Erika pokuša nagovoriti Robertaa da ju upozna s roditeljima. Teo dobiva obavijest da ga je Claudio tužio. Joao Lucas je zabrinut jer je Du nestala. Du nije dobro i ona odluči napraviti test na trudnoću. Fernando i Cora se udruže kako bi nagovorili Cristinu da ode svome ocu. Jairo razmišlja kako će opljačkati Nanau, ali Xana mu omete plan. Tuane predloži Elivaldu da provedu vikend s Victorom. Xana se boji da će Nana otići. Du objavi da je trudna sa Joaom Lucasom. Maria Marta ispituje Du o njezinoj trudnoći. Cristina želi da Jose Alfredo napravi DNK pretragu.

Slike

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.