SEZONA: 1

EPIZODA: 74

OPIS

Josue ne dopušta da Jose Alfredo prekine razgovor Marije Clare i Enrica. Tea kopka zašto je vjenčanje otkazano. Fernando se žali jer mu Cora ne pomaže da ponovno osvoji Cristinu. Maria Clara odluči da se neće udati za Enrica. Magnolira se žali jer je Maria Isis i Robertao ne slušaju. Enrico odluči otputovati. Svi su ganuti govorom Marije Clare. Beatriz se zabrine kada Claudio kaže da ide potražiti Enrica. Manoel tješi Du. Ona plače kad se prisjeti Joaa Lucasa. Danielle ugeda Amandu kako razgovara sa Joseom Pedrom i naljuti se. Maurilio želi provesti noć s Marijom Martom. Jose Alfredo pleše s Cristinom, razgovaraju o prošlosti. Antonio kaže Vicenteu da se gostima svidjelo jelo koje je pripremio i da traže još. Beatriz se ispriča Mariji Marti. Claudio se susretne s Enricom u hotelu i nazove ga kukavicom jer je napustio zemlju.

Slike

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.