SEZONA: 6

EPIZODA: 11

OPIS

Uigrana Goranova ekipa bila je nadmoćna u desetoj emisiji, a i kolo sreće im je bilo naklonjeno. Zadnje pitanje, stotica i pobjeda! Kapetani se već pripremaju za "okršaj" iduće nedjelje - čitaju enciklopedije, atlase, almanahe, statistička izvješća i slažu ekipe. Ovaj će put sve biti na "damskoj" razini. U svoje su ekipe pozvali talentirane kolegice glumice. Na Bojanovoj strani igraju: Tara Thaller, Ivana Rushaidat i Petra Dugandžić. Na Goranovoj - Lukrecija Tudor, Ana Vučak Veljača i Lucija Šerbedžija. Tko će biti spretniji, brži, tko će pokazati više znanja? Zaigrajte i vi, provjerite svoje znanje, zapjevajte s bendom i zabavite se uz Mirka Fodora, braću Navojec i njihove goste. Volim Hrvatsku - najbolji završetak vikenda!
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.