Ocjena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

U petak, 6. marta, u 22 časa, na Prvom programu RTS počinje novi originalni kviz „Stigni me ako znaš“, koji vodi Kristina Radenković.
Znanje, sreća, taktika i malo nostalgije, najkraći su opis kviza koji ćemo pratiti iz petka u petak. Očekuju nas dinamična igra, veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, grandiozni studio kojim bi mogle da se pohvale velike svetske produkcije i, najvažnije od svega - mogućnost da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.
Pravila igre su jednostavna: četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, sllične onima iz društvenih igara „Monopol“ ili „Ne ljuti se čoveče“. U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.
Tu nije kraj - ovo je jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku, jer sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju!

Emitovanje na kanalima:

RTS SVET  RTS1  

Sljedeće epizode:

Danas
21:54
Stigni me ako znaš, zabavni program
Danas
22:04
Stigni me ako znaš, kviz
sutra
15:04
Stigni me ako znaš, kviz
26. 4. 2024.
22:00
Stigni me ako znaš, kviz

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.