poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 131

OPIS

Gaviota se ispriča g. Santoveni zbog prethodne večeri. Kaže mu da je bila vrlo uzrujana. G. Santovena joj kaže da ga zabrinjava to što Rodrigo poštuje danu riječ da će se udaljiti od nje, a ona odgovori da Rodrigo uvijek obeća da se neće više vratiti, a onda se opet vrati. Gaviota se razočara kada joj Roman kaže da se Rodrigo vratio u Mexico. Daniela kaže Sofiji da je Rodrigo prihvatio da treba stručnu pomoć. Sofia zamoli Isadoru neka pomogne Rodrigu jer je to ovaj put za njezino i djetetovo dobro. Sofia se naljuti kada u Rodrigovoj i Isadorinoj kući nađe Franciscov rubac. Isadora glumi uzrujanost i kaže joj neka ne pomisli da je Francisco bio nasamo s njom. Rodrigo želi otići psihologinji Eriki Robledo. Francisco glumi uznemirenost pred Sofijom i kaže joj da bi morao bolje pripaziti gdje ostavlja osobne stvari. Kaže da je rubac posudio Rodrigu. Daniela zagrli Sofiju i kaže joj da uvijek može računati na nju. Rodrigo se susretne s psihologinjom Erikom Robledo.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.