poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 128

OPIS

Rodrigo kaže Alonsu Santoveni da je zaljubljen u Gaviotu i da je pokušava zavesti. Alonso mu objasni da je htio Gavioti čestitati rođendan, Aaron ih je vidio i govori da su skupa proveli noć. Alonso uvjerava Rodriga da među njima nema ničega i kaže mu da prestane mučiti Gaviotu svojom ljubomorom. Kaže mu neka je pusti da radi u miru. Aaron se naljuti jer mu Rodrigo zabrani ulazak na La Montalvenu. Sofia kaže Minervi i Isadori da je sigurna da Francisco ima drugu. Kaže da se neku večer vratio poderane košulje i da među njima nema više intimnosti. Isadora se tome smije. Minerva je ljutita jer je Rodrigo zabranio Aaronu ulazak na imanje. Rodrigo poželi Gavioti dobrodošlicu, ona mu kaže da joj je teško opustiti se u kuću u kojoj je nepoželjna.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.